Jaki masz system pracy
Ja jestem zainteresowana, jaki masz system pracy. Godzinowy. Czy masz tak, że pracujesz przez cały dzień po trochę, czy w określonych godzinach?
W weekendy?
Sama trochę przekształcam te moją pracę i zmieniam system więc jestem ciekawa.
Z racji ,że pracuje na etacie a zmiany mam po 12 godzin to pracuję ok 15 dni w miesiącu. Na etacie pracuje w godzinach 11-23 jest to praca zdalna. Czas na szycie tworzenie treści ,prace nad stronami sklepem mam w dni wolne myślę ok 3 h i ok godziny w te dni kiedy pracuję etatowo. Dlatego u mnie praca w określonych godzinach sprawdza się lepiej. Część weekendów mam pracujących etatowo ale jeżeli nie pracuje staram się działać z marką
Ja pracuję jak mam córki w placówkach. A jak jestem z nimi na ich dodatkowych zajęciach to też czasem robię coś co mogę zrobić np na telefonie i nie wymaga dużego skupienia. Czasem też wieczorami kiedy mąż ogarnia dziewczynki. Jak jest możliwość to pracuję też trochę w weekendy. Jestem na początku swojej drogi, więc kradnę każdą możliwą chwilę na pracę czy kursy, warsztaty, które ułatwią mi pracę jak np kursy od Ciebie Ewa obecnie o Etsy, a zaraz zabieram się za te z Pinteresta
- 8 Fora
- 18 Tematy
- 37 Wpisy
- 2 Online
- 991 Członkowie